Největší dobroty z pomalého hrnce /

Výběr, použití a výhody vaření v pomalémm hrnci. Recepty na přípravu polévek, příloh, masových, rybích a zeleninových jídel, koláčů, dezertů a zavařenin.

Hlavní autor: Litzinger, Angela
Další autoři: Vašková, Hana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: V Brně : CPress, 2020
Vydání: 1. vydání
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Milešov

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
315200341417 336071 D 641.55 Naučná literatura Dostupné