Největší dobroty z pomalého hrnce /
Výběr, použití a výhody vaření v pomalémm hrnci. Recepty na přípravu polévek, příloh, masových, rybích a zeleninových jídel, koláčů, dezertů a zavařenin.
Hlavní autor: | Litzinger, Angela |
---|---|
Další autoři: | Vašková, Hana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2020
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Milešov
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200341417 | 336071 | D 641.55 | Naučná literatura | Dostupné |