Druhá smrt - Brown, Sandra, 1948- (Euromedia Group, 2024)
Když konflikt svědomí přeroste v boj o život... Thriller populární americké autorky se kromě napínavé zápletky vyjadřuje i k některým složitým etickým a společenským otázkám. Bývalý nejlepší rozehrávač Super Bowlu Zach je v šoku, když se dozvídá, že jeho bývalá žena Rebecca je po přepadení v kómatu a on má rozhodnout o tom, zda ji odpojit od přístrojů. Tíha zodpovědnosti a veřejného mínění ho nakonec přimějí nechat konečné rozhodnutí na Rebečiných rodičích. O čtyři roky později je pachatel útoku Eban předčasně propuštěn z vězení. Statní zástupkyně Kate Lennonová je odhodlána dostat ho zpět za mříže. Rebečini rodiče dceru celou dobu nechávali na přístrojích, ale pokud by zemřela, hrozí Ebanovi obvinění z vraždy. Zach ví, že to bude muset být on, kdo ji zabije. Eban, který tuší, co mu hrozí, zosnuje plán, aby se Zach ani Kate nedožili Rebečiny smrti - a tím pádem konce jeho svobody. Nakladatelská anotace.